Ana Sayfa » » DÜĞÜN SAVAŞLARI izle

DÜĞÜN SAVAŞLARI izle

TEK PARÇA
Lütfen okuyun..Player da Gördügünüz Close Ad And Watch as A Free User Yazan Yeri Tıklayın Sonra Start As A Free User Yazan Yeri Tıklayın ve Filmi İzlemeye Başlayın Keyifli Seyirler.






Filmin Bilgisi:Gay dügünü ile ilgili komik bir film. İzleyenlere Amerikadaki her gay in bir anda greve girmesi nelere yol açar sorusunu sormaktadır. İki kardeş arasında bir agız dalaşı bir anda bu grevi tetikleyici etken oluşturur ve aralarından farklılıkları çözümlemek de bu iki kardeşe baglıdır..gay hakları eşitlik kanun altında her bireyin eşit haklara sahip olması ve kardeşlik konularını işleyen keyifli bir komedi..keyifli seyirler..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kurum : Hata MerkeziWeb Tasarım
Copyright © 2013. Film İzle, HD Film İzle, Yeni Filmleri İzle - Bütün Hakları Saklıdır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik 7 iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
| - WebTasarım - | Klima Servisi -Antalya Klima Servisi
Tema Türkçeleştirme : Hata Merkezi Web Tasarım