Ana Sayfa » , , » Korku Kapanı 4 Filmini izle

Korku Kapanı 4 Filmini izle



Filmin Bilgisi:Kış şartlarının etkilediği ortamda snowmobiling yapmak isteyen bir grup arkadaş, fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Kendilerine sığınabilecekleri bir barınak ararken terkedilmiş bir sanatoryuma rastlarlar. Doğa şartları ve fırtınadan korunabildikleri için burayı bulduklarından şimdilik mutludurlar. Fakat sanatoryum sorunlu bir geçmişe sahiptir, eski hastaların bazıları hala orada bulunmaktadır ve davetsiz ziyaretçilerden pek de mutlu olmamışlardır!
Kolejli gençler ölümcül kedi-fare oyununda hayatta kalabilmek için gece boyunca savaşmak zorundadır. Doğa şartları nedeniyle mahsur kaldıkları bu yerdeki güç gösterisinden kendilerini sadece fikirleri koruyabilecektir.










0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kurum : Hata MerkeziWeb Tasarım
Copyright © 2013. Film İzle, HD Film İzle, Yeni Filmleri İzle - Bütün Hakları Saklıdır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik 7 iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
| - WebTasarım - | Klima Servisi -Antalya Klima Servisi
Tema Türkçeleştirme : Hata Merkezi Web Tasarım