Ana Sayfa » , , , » Destere HD İzle

Destere HD İzle

           


'H'leri söyleyemediği için adları ‘H’ ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları anlatılıyor. Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri “Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır” oyununun tam ortasına düşerler.
Yapım : 2008, Türkiye
Tür : Korku / Komedi
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2008
Yönetmen : Gürcan Yurt , Ahmet Uygun
Senaryo : Gürcan Yurt
Oyuncular:Peker Açıkalın (Hayrettin) , Önder Açıkbaş (Hayati) , Ali Çatalbaş (Yüzbaşı Hakan) , Tuna Orhan , Erol Günaydın , Selin Denizli , Volkan Demirok




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kurum : Hata MerkeziWeb Tasarım
Copyright © 2013. Film İzle, HD Film İzle, Yeni Filmleri İzle - Bütün Hakları Saklıdır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik 7 iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
| - WebTasarım - | Klima Servisi -Antalya Klima Servisi
Tema Türkçeleştirme : Hata Merkezi Web Tasarım