Ana Sayfa » , , » Huzurlu Hayat HD TR Dublaj

Huzurlu Hayat HD TR Dublaj



Filmimiz Dosttan çok düşmanı olan , Ve hayatında yeni bir sayfa açarak herşeyi sil baştan yaşamak isteyen bir adamın öyküsünü anlatmaktadır.. Fakat bu adam bildiğimiz gibi ufak tefek suçlar işleyerek , hayatına tekrar düzen vermek isteyen sıradan bir insan değildir.. 32 kişiyi öldürdükten sonra hayatını düzene koymaya çalışan bu adamı kirli geçmişi pekte rahat bırakacak gibi gözükmüyor.. Hernekadar çareyi sil baştan yeni bir hayata adım atarak yaşamak isteyen bir adam olsada .. Düşmanları kirli sayfalarla dolu bu adamın hayatını 32 kişiyi katlettikten sonra sıradan bir insanmış gibi yaşamasına izin vermeyecektir.. İyi seyirler..

Tür:Dram,Korku, Gerilim, Romantik
Yönetmen:Claudio Cupellini,
Oyuncular:Juliane Köhler, Alice Dwyer, Leonardo Sprengler, Maurizio Donadoni, Francesco Di Leva, Toni Servillo, Marco D’Amore,
Görüntü Y.:Gergely Pohárnok,
Senaryo:Filippo Gravino, Claudio Cupellini, Guido Iuculano,
Yapımcı:Fabrizio Mosca, Christer von Lindequist,



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kurum : Hata MerkeziWeb Tasarım
Copyright © 2013. Film İzle, HD Film İzle, Yeni Filmleri İzle - Bütün Hakları Saklıdır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik 7 iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
| - WebTasarım - | Klima Servisi -Antalya Klima Servisi
Tema Türkçeleştirme : Hata Merkezi Web Tasarım