Ana Sayfa » , , , » Hop Dedik:Deli Dumrul izle

Hop Dedik:Deli Dumrul izle


Deli dumrul bilmeyenler için söyleyeyim o bir halk kahramanı, iyinin yanında kötünün karşısında devamlı hamlesini bir adım önceden yapmaktadır. Deli dumrul bir tuzağa düşürülmüş ve bunun sonucunda hapse gönderilmiştir. Deli dumrul içeride çok sıkılmıştır. Suçsuz olduğunun bir an önce kanıtlanmasını istemektedir. Fakat her şey öyle bir şekilde planlanmış ki orta da delil bile kalmamıştır. Dumrul içeride çok değerli biri olan Ali ihsan bey ile tanışır ve çok samimi dostluk kurarlar o artık Ali ihsan beyin talebesidir. Dumrul ve Ali ihsan beyi Baş komser semih dışarı çıkaracaktır ve Dumrul da artık onların ekibinden terörle mücadele için çalışacaktır. İyi seyirler dileriz Evrenselfilm ailesi.

Yönetici Yorumu: Deli dumrul filmi full izle. Güzel heyecanlı bir yerli film olan deli dumrul filmini izleyin
Seyirci Kılavuz: Deli dumrul 2 filmi izle. Her gencin seyretmesi gereken güzel konulu bir Türk filmidir.
Hop dedik deli dumrul izledikten sonra yorum Yapıp Düşüncelerinizi Bizimle ve Diğer izleyiciler ile paylaşabilirsiniz. Yorum yapmak için az aşağıya ininiz.

IMDB Puanı: 5,5
Gösterim Tarihi
 : 2011
Yapım: Türkiye
Tür:  Aksiyon filmleri, Dram filmleri, Komedi filmleri, Yerli  filmleri
Oyuncular: Atıf Emir Benderlioğlu, Bulut Aras, Ceren Şekerci, Çetin Altay, Ferdi Akarnur, Mesut Çakarlı, Nurhan Yılma, Orhan Bıyıklı, Perihan Savaş
Yönetmen: Oğuz Yalçın


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kurum : Hata MerkeziWeb Tasarım
Copyright © 2013. Film İzle, HD Film İzle, Yeni Filmleri İzle - Bütün Hakları Saklıdır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik 7 iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
| - WebTasarım - | Klima Servisi -Antalya Klima Servisi
Tema Türkçeleştirme : Hata Merkezi Web Tasarım