Ana Sayfa » , , » Rec 3 Genesis HD TR Altyazılı

Rec 3 Genesis HD TR Altyazılı




Koldo ve Clara için hayatlarının en önemli günüdür. Herşey normal başlamıştır , özellikle gelin ve damat ile onların aileleri olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı misafirler, ne olduğu anlaşılmayan bir hastalığın belirtilerini göstermeye başlar. Gelin ve damat daha şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadan kendilerini bir kabusun içinde bulurlar. Hayatlarının en mutlu günü hayatlarının en korkunç gününe dönüşür. Paco Plaza tarafından yönetilen filmin senaryosu yine Paco Plaza ve Luiso Alejandro Berdejo tarafından birlikte yazılmış .



Tür: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri, 
Yapım: 2012, İspanya
IMDB Puanı: 6.2
Yönetmen: Paco Plaza
Oyuncular: Leticia Dolera, Diego Martín, Xavier Ruano, Ismael Martinez, Antonio Barroso, Javier Botet, Carmen Contreras, Paco Moreno, Àlex Monner, Blai Llopis

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Kurum : Hata MerkeziWeb Tasarım
Copyright © 2013. Film İzle, HD Film İzle, Yeni Filmleri İzle - Bütün Hakları Saklıdır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik 7 iş günü içerisinde siteden kaldırılır.
| - WebTasarım - | Klima Servisi -Antalya Klima Servisi
Tema Türkçeleştirme : Hata Merkezi Web Tasarım